QR-Kodegenerator fullspekket med funksjoner

Vår QR Kode-generator er så mye mer enn bare en QR-generator. Med våre utallige funksjoner og bruksområder, så er det kun fantasien som begrenser hva du kan få til med vår tjeneste. På denne siden kan du lese mer om hvert enkelt funksjon.

Kunstnerisk AI QR-kodegenerator

Det ikke nok bare å ha god funksjonalitet på QR-kodene dine, estetikk spiller også en stor rolle.

Med vår nye kunstneriske AI QR-kodegenerator kan du lage QR-koder som ikke bare leder deg til riktig destinasjon, men også ser ut som ekte kunstverk.

Dette knytter praktisk nytte med estetisk skjønnhet, og gir brukerne en unik opplevelse hver gang de scanner QR-koden.

Forestill deg å dekorere veggen med en QR-kode som folk tror er et moderne maleri, bare for å overraske dem med den skjulte meldingen eller lenken bak!

Med kunstnerisk AI kombinert med QR-koder, blir grensen mellom teknologi og kunst stadig mer usynlig.

PS: Prøv og scann bilde.

Artistic ai qr code generator example

Dynamiske QR-koder

Med dynamiske QR-koder kan du koble tradisjonelle trykte materialer til den digitale verden.

Legg dem på brosjyrer, plakater, visittkort, banner annonser og mer, og se hvordan de forvandler statiske markedsføringskampanjer til interaktive opplevelser.

En av fordelene med dynamiske QR-koder er at du enkelt kan endre innholdet bak koden når som helst. Så om du vil oppdatere tilbudene dine, tilpasse kampanjer etter årstiden eller lede kundene til nye produkter, kan du gjøre det uten å måtte lage en ny kode. Det er enkelt, effektivt og tidsbesparende.

Med vår tjeneste kan du velge mellom 9 forskjellige dynamiske QR-kode typer.

Disse er: Dynamisk URL, eventer, bio-Lenker, restaurantmeny, bedriftsprofil, virtuelt visittkort, Google anmeldelseinnsamler og produktkatalog.

Dynamisk qr-kode meny

QR kode skanning med avanserte statistikker

QR-kodetjenesten QR-kode.no lar deg opprette, administrere og spore QR-koder og deres skanningsstatistikker.

Denne tjenesten gir deg innsikt i hvor mange ganger en QR-kode har blitt skannet, når og hvor skanningene fant sted, og annen relevant informasjon.

Dette gir deg innsikt i hvordan QR-kodene dine blir brukt og hvilken effekt de har. Du kan se antall skanninger over tid, mest populære skanningssteder, og til og med hvilke typer enheter som blir brukt til å skanne QR-kodene.

QR Kode statistikker

Restaurantmeny

Lag QR-Koder for restaurantmeny. Med vår tjeneste kan du legge til kategorier, serveringstider, ingredienser, allergier og mer.

Å bruke QR-koder for å lage restaurantmenyer er en effektiv og moderne måte å forbedre gjesteopplevelsen på.

Ved å bruke QR-koder, kan restaurantene lett oppdatere sine menyer i sanntid. Har du en spesiell rett for dagen? Eller har du gått tom for en bestemt ingrediens? Ingen grunn til bekymring. Du kan raskt oppdatere menyen din online, og endringene blir øyeblikkelig synlige for gjestene dine via QR-koden.

Denne teknologien gjør det enklere for gjester å se menyen, foreta bestillinger og betalinger, alt fra komforten av sin egen mobiltelefon.

QR restaurantmeny

Leads-skjema

QR-koder er en nyttig teknologi som har blitt stadig mer populær innen digital markedsføring, spesielt når det gjelder generering av leads.

Leads, eller potensielle kunder, er livsnerven i enhver virksomhet.

Med bruk av QR-koder for leads-skjemaer kan du forenkle prosessen med å få tak i potensielle kunder, samt forbedre brukeropplevelsen.

Når de har kommet til skjemaet, kan potensielle kunder raskt og enkelt legge igjen kontaktinformasjonen sin. Dette gjør prosessen med å generere leads mer effektiv og mindre tidkrevende både for kunden og for virksomheten.

En annen fordel med å bruke QR-koder for leads-skjemaer er at det er svært målbart. Du kan spore hvor mange som har skannet QR-koden og fylt ut skjemaet, noe som gir verdifull innsikt i effektiviteten av markedsføringsstrategien din.

QR-kode leads skjema

vCard - Digitalt visittkort

La oss introdusere deg for fremtiden innen kontaktadministrasjon – vCards! Våre vCards, også kalt digitale visittkort på Norsk, gir deg en enkel og praktisk måte å dele kontaktinformasjon på, og tar det hele til neste nivå med en dose kreativitet og eleganse.

Med våre vCards trenger du aldri å bekymre deg for å miste kontaktdetaljene dine igjen. Vi har gjort det enkelt å digitalisere og organisere all informasjonen din på ett sted. Bare skann QR-koden på vCard-en, og vips – alle dine kontaktopplysninger er øyeblikkelig tilgjengelige på mottakerens enhet. Spar tid, unngå tastefeil og gi et profesjonelt førsteinntrykk.

vcard digitale visittkort

Dynamisk Bedriftsprofil

Bli klar til å imponere dine kunder med en dynamisk bedriftsprofil som skiller seg ut!

Vår dynamiske bedriftsprofil gir deg en kreativ og engasjerende måte å presentere din virksomhet på og tiltrekke deg nye muligheter.

Med vår løsning kan du lage en unik online-tilstedeværelse som fanger oppmerksomheten til potensielle kunder.

Vi gir deg verktøyene du trenger for å skreddersy og administrere en profesjonell profil som reflekterer verdien og personligheten til din bedrift.

QR Dynamisk Bedriftsprfil

Bio-Lenker (Biografilenker)

Bio-Lenker er det perfekte verktøyet for sosiale medier. Med oss, er det å bygge en dynamisk, interaktiv og engasjerende tilstedeværelse på nettet en lek.

Tenk deg all din digitale tilstedeværelse, samlet på ett sted. Tenk deg alle dine sosiale medieprofiler, websider, blogger, artikler, videoinnhold og mer, alle tilgjengelige gjennom én enkelt, stilren QR-kode. Det er hva Bio-Links tilbyr.

Med Bio-Lenker  i din sosiale mediehåndtering, åpner du opp for en verden av muligheter. Her er noen av fordelene du kan nyte godt av:

  1. Samling av dine digitale fotavtrykk

  2. Enkel navigasjon

  3. Personlig merkevarebygging

  4. Effektiv markedsføring

  5. Målbare resultater

Bio-Lenker

Over leste du om noen av hovedfunksjonene i vår QR-kodegenerator, men det er mer, mye mer...

Massegenerering av QR koder.

Lag hundrevis av QR koder på en gang, importer og eksporter med kun et klikk.

Kataloger og team

Inviter andre brukere og organiser QR-kodene i mapper og mellom personer.

Egne domenenavn

Bruk egne domenenavn! Vi støtter bruk av egne domenenavn i våre QR-koder.

Beskytt QR-kode innholdet

Hos oss kan du kreve passord (PIN-kode) før sluttbruker ser innholdet i QR-koden.

Avanserte gradienter

Vår innovative QR-kodegenerator lar deg velge fra et uendelig spekter av farger for å skape en gradient som er så unik som din egen merkevare.

Fra den mykeste pastell til den mest vibrante neon, fra den dypeste midnattsblå til den mest solfylte gul – det er ingen grenser for hva du kan skape.

Hver fargestopp kan justeres med presisjon, slik at overgangen mellom farger strømmer sømløst, som en solnedgang som smelter inn i skumringen.

Du kan legge til så mange fargestopp du vil, noe som gir deg ubegrenset frihet til å skape komplekse og fengende fargekombinasjoner.

Gradienter

QR-kode designformer

Hos QR-Kode.no mener vi at ingen to QR-koder skal være like. Derfor gir vi deg tilgang til mer enn 50 forskjellige QR-kode designformer, slik at du kan skape en kode som er så unik som ditt eget merke.

Våre former strekker seg fra klassiske firkanter til sirkler, hjerter, stjerner, og mer. Vi gir deg kreativ frihet til å eksperimentere med former som fanger din merkevare sin essens, og tilbyr en visuell opplevelse som skiller seg ut fra mengden.

Enten du ønsker noe minimalistisk og stilrent, eller leken og iøynefallende, har vi QR-formen for deg.

qr kode design former

1400+ fonter for alle språk

QR-kode.no forstår at hver detalj teller når det kommer til å uttrykke din merkevare sin unike stemme.

Derfor gir vi deg frihet til å velge mellom mer enn 1400 forskjellige fonter når du lager din QR-kode.

Hver font har sin egen karakter, sin egen personlighet. Fra klassiske serif-fonter som stråler av autoritet og eleganse, til sans-serif-fonter som oser av modernitet og effektivitet; fra kalligrafiske fonter som puster liv i hver eneste bokstav, til de mest futuristiske fonter som utfordrer den tradisjonelle formen av typografi.

qr fonter