Lav QR-kode med scanningsstatistik

Oprettet den 9 Februar, 2024Sidste nyt • 1 minutter

I denne guide gennemgår vi, hvordan du kan lave en dynamisk QR-kode med skadestatistik (trin for trin), og vi forklarer, hvordan du kan drage fordel af de avancerede statistikfunktioner.

Dynamiske QR-koder adskiller sig fra statiske ved, at de kan opdateres efter, de er lavet. Det betyder, at du kan ændre destinationen, de peger på, uden at skulle lave en ny QR-kode. Det er en enorm fordel, især i kampagner, der udvikler sig over tid, og for at holde markedsføringsmateriale aktuelt uden ekstra omkostninger.

I denne vejledning vil vi gennemgå, hvordan du laver en dynamisk QR-kode (trin for trin), og vi vil forklare, hvordan du kan drage nytte af de avancerede statistikfunktioner til at overvåge brugeradfærd og kampagneeffektivitet.

Trin 1 - Lav en forkortet URL

For at kunne drage fuld nytte af de avancerede statistikker, der kommer med vores dynamiske QR-kode tjeneste, skal du først lave en forkortet URL-adresse. Sådan gør du.

  1. I dit dashboard "efter at have logget ind", klik på "Dynamiske links"
  2. Derefter klik på knappen "Dynamisk Forkortet URL".
  3. Lang URL: Dette er destinationen, som du ønsker brugeren skal gå til, når QR-koden scannes.
  4. Kort URL: Dette er din unikke og dynamiske URL-adresse, der oprettes i QR-kode.no systemet.
  5. Når du har indtastet lang url + kort url, klik på knappen "Forkort URL". Du har nu lavet en kort URL-adresse, som kan bruges, når du laver QR-koder.

Lav qr-kode med skannestatistik

Trin 2 - Lav en dynamisk QR-kode

Nu, da du har lavet en kort URL-adresse, klik så de tre prikker oppe til højre - ⠇ som vist nedenfor, og vælg "QR-kode".

Kort URL til QR-kode

Nu er du klar til at lave en QR-kode understøttet af avancerede skannestatistikker. URL-adressen er allerede korrekt udfyldt, når du gør det på denne måde.

Lav dynamisk qr-kode

Du skulle nu se det, som billedet ovenfor viser

  1. Vælg QR-type: URL
  2. Indsæt eller indtast din "korte URL-adresse", som du lavede i trin 1 ovenfor.
  3. Tilpas og design QR-koden efter eget ønske.
  4. Klik "Opdater".

Tillykke! Du har nu lavet en fuldgyldig dynamisk QR-kode med avancerede statistikker.

PS: For at se statistikker af antallet af QR-scanninger, operativsystemer, byer osv., gå til "Links & statistikker" i menuen, og klik på statistikikonet for din "korte URL-adresse".

Vi håber, denne guide var til hjælp, og har du spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt.