Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Velkommen til FAQ-seksjonen vår! Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene om vår tjeneste og QR-koder generelt.

Spørsmål?

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på, så kan du kontakte oss

Vårt erfarne team er alltid her for å støtte deg, enten det er for å besvare spørsmål, gi råd eller bistå med opprettelse av unike QR-koder. Ta kontakt, og vi sitter klare til å hjelpe deg.

Kontakt oss

Nei, en statisk QR-kode kan ikke konverteres til en dynamisk QR-kode, da de har forskjellige egenskaper og funksjoner.

For å lage en QR-kode med statistikker, må du bruke en QR-kode generator som tilbyr sporing og analyse av QR-kodebruk. Det har vi full støtte for i vår QR-kode app. Les et mer detaljert svar her.

Nei, en QR-kode kan ikke inneholde virus, men en QR-kode kan lede deg til en skadelig nettside eller en nedlastning som inneholder skadelig programvare, inkludert virus.

En QR-kode kan lagre forskjellige typer informasjon, som for eksempel lenker til nettsider, kontaktdata eller WiFi-innstillinger. Den brukes ofte for rask tilgang til nettsteder, deling av kontaktinformasjon eller for autentisering og betaling. QR-koder blir også brukt i markedsføring for å lede kunder til spesifikke produkter, kampanjer eller tjenester. Mulighetene for bruk av QR-koder begrenses kun av fantasien.

Generelt sett er det trygt å bruke QR-koder, men det er viktig å utvise forsiktighet, ettersom QR-koder kan misbrukes på lik linje med andre digitale verktøy.

QR-koder er ekstremt fleksible og kan tilpasses et bredt spekter av bruksscenarier og behov. Denne fleksibiliteten kommer fra flere nøkkelfaktorer som lagringskapasitet, tilpasningsdyktighet, dynamiske QR-koder, allsidighet i bruk, brukervennlighet, offline-tilgjengelighet og selvfølgelig sporing og analyse.

For å spore en QR-kode, må du benytte deg av en QR-kodgenerator som tilbyr sporing og analysefunksjoner. F.eks QR-kode.no

For å skanne en QR-kode, trenger du en smarttelefon eller et nettbrett med et kamera og eventuelt en QR-kodeskanner-app, som ofte er innebygd i nyere enheter. Åpne kamera- eller skanner-appen og rett enhetens kamera mot QR-koden slik at den er tydelig i bildet. Enheter vil automatisk gjenkjenne og skanne koden.

Å ta i bruk QR-koder kan være svært fordelaktig for din bedrift av flere grunner. Her er noen: Økt Kundeengasjement, effektiv markedsføring, kontaktløse transaksjoner, tilpasning og fleksibilitet, sporing og analyse, tilgjengelighet, miljøvennlig og innovativt Uttrykk. Ved å integrere QR-koder i din forretningsstrategi, kan du dra nytte av disse fordelene for å forbedre kundeopplevelsen, øke effektiviteten av markedsføringskampanjene dine, og holde tritt med den digitale utviklingen.

Korte fakta om QR-Koder

QR koder er åpen teknologi

Selv om Denso Wave har patent på QR-koder, valgte de å ikke utøve rettighetene. Dette betyr at alle fritt kan bruke teknologien uten å betale lisensavgifter.

Høy lagringskapasitet

En QR-kode kan lagre opptil 3 000 alfanumeriske tegn, mye mer enn en tradisjonell strekkode som bare kan inneholde rundt 20 tegn.

QR-kode på gravstener

QR-koder er blitt populært å bruke på gravstener for å gi informasjon om den avdøde, som kan inkludere bilder, livshistorier eller hilsener fra kjære.

Tjenesten QR-Kode.no - FAQ

Når prøveperioden for din QR-kode tjeneste er over, vil tilgangen til QR-kodene du har opprettet bli låst. Men det er viktig å merke seg at QR-kodene dine ikke vil bli umiddelbart slettet. De vil bli lagret i 90 dager etter at prøveperioden er over.

Dette betyr at hvis du bestemmer deg for å oppgradere til et betalt medlemskap innen disse 90 dagene, vil du gjenopprette full tilgang til QR-kodene dine.

Etter oppgraderingen kan du fortsette å bruke eller redigere QR-kodene dine som du gjorde før prøveperioden utløp. Dette systemet sikrer at arbeidet du har lagt inn i å opprette QR-koder ikke går tapt umiddelbart etter prøveperioden, og gir deg fleksibilitet til å bestemme om du vil fortsette med en betalt tjeneste.

Nei! Når du registrer deg, kan du begynne å bruke premiumfunksjonene ved å få en 3-dagers gratis prøveperiode. Prøveperioden gir deg tilgang til alle våre premiumfunksjoner (utenom API-tilgang) i 3 dager. Hvis du i løpet av disse 3 dagene bestemmer deg for at du liker tjenesten, kan du velge å oppgradere til enten månedlig eller årlig medlemskap.

Absolutt! Du kan prøve tjenesten gratis og helt uten forpliktelser i 3 dager. Alt du trenger å gjøre er å opprette en konto, og ditt prøvemedleskap vil automatisk starte.

Du kan velge om du ønsker å betale for Premium med NOK, EURO eller USD.

Nei, vi har ingen bindingstid. Du kan kansellere medlemskapet når du ønsker.

Ja, ikke noe problem! Hvis du trenger mer tid til å teste alle de fantastiske funksjonene QR-kode-appen vår tilbyr, kan du kontakte oss med en kort melding om hvorfor du trenger mer tid til å teste funksjonene, så forlenger vi gledelig prøveperioden din.

Prøv QR-kode Gratis i Dag

Tusenvis av brukere og bedrifter i Norge har allerede begynt å bruke QR-Kode.no. Er du klar?